Om oss

Som eventpartner vill vi ge dig som kund trygghet och en unik upplevelse från punkt A-Ö. Vi är en kostnadseffektiv helhetsleverantör av event & möten.

Vi har lång samlad erfarenhet av både underhållning, aktiviteter, teknik & möten och vi har hög kapacitet att lösa det mesta, oavsett om det gäller ett sälj- eller kundmöte, kick-off, publikt event, bröllop eller ett spektakulärt födelsedagsfirande. Låt oss få komma med förslag och inspiration, det kostar inget. Vi jobbar alltid med engagemang & hjärta för att du som kund ska känna dig trygg!

Vilka är vi?

Jens Bengtsson Netz

Nöjeskoordinator

Kommer från artistsidan där allt startade som reseledare/showartist innan han hamnade på Golden Hits i Stockholm. Efter det kom en kort popartistkarriär och testade senare både musikal & revy. De sista åren har han jobbat på scenen med showgruppen Made in Sweden Show och har sedan dess parallellt jobbat med eventuppdrag som showproducent och artistförmedlare. Jens är född i Oxens tecken.. Dvs en envis jäkel som gärna startar på 100% för att sedan öka...

Mathias Ljung

Teknikansvarig

Har 30 år i branschen och därav ett antal tusen jobb i ryggen. Mathias är företagets stora visionär som gillar att förverkliga sina ibland lite tokiga idéer.
Mathias är väldigt noggrann och har alltid höga ambitioner både visuellt & ljudmässigt. Och bli inte rädd om han säger ifrån. Han är inte så tuff som man tror…

Catrine Furubom

Producent

Kommer från teater och nöjesvärlden och har bl.a. spenderat nästan 20 år under Berns och Grand Hotels anrika kristallkronor, som artistchef, revenue manager på Berns och producent för Grands julshower. Catrine jobbade 10 år som teaterchef på China teatern innan hon startade sitt eget bolag som producent för olika teater och showuppsättningar och TV produktioner både i Sverige och utomlands, samt artistmanagent.( Ni som är snabba på matte kan ju lätt addera hennes sammanlagda år och ser att ”tanten” har samlat på sig ett brett nätverk i nöjesbranschen då hon jobbat med eliten i nöjesSverige)