Konferenspaket

& möten

Ska ni ha konferens, ledningsgruppsmöte, ett event, en kickoff, mässa eller möte med era viktigaste kunder? Möjlighet att tillsammans utveckla en strategi, förankra en affärsplan eller dra upp riktlinjer för framtiden eller ett lyckat event?

Vi hjälper er!

Vi är en totaleverantör med lång erfarenhet och kunnande inom event och konferens. Utöver era egna idéer och interna innehåll kan vi tillföra/utveckla:

Projektering

Budget

Innehållet

Scendesign/dekor

Programidéer

Extern föreläsare, moderator, konferencier, artister, talare, inspiratörer

Regi

Specialskrivet

Teknik

Utställning

Lokalförslag

Kursgårdar/ Anläggningar/ Hotell/ Kongress

Transporter

Dokumentation (Foto, film)

För oss är det viktigt att du som kund får objektiva råd och tips ifrån proffs. Vi vet. Vi har varit och provsmakat maten i restaurangen, läst vinlistorna, provgått sträckan från båten till hotellet, kontrollerat konferensrummen för att testa ventilation och träsmak. Vi vill göra skillnad!
Vi hjälper till med Inbjudan, bekräftelser, hotellrumsbokning, namnlistor, fakturor, ekonomihantering. Det är många detaljer som ska klaffa för att helheten ska bli bra.
Vi erbjuder experthjälp på plats både för stora och små möten och konferenser. Med engagemang och hjärta hjälper vi er att arrangera ett 100% lyckat möte.

Är du intresserad av våra tjänster?

Är du intresserad av våra tjänster och vill du komma i kontakt med oss för en offert? Tveka inte att kontakta oss!

Kontakt